Arkiver

Bogsold


Hverdagen, Oplevelser.

Da min Skat og jeg var nået til Østeraagade, opdagede vi, at der i nummer 6 i stuen ligger en stor Bog & Ide, der havde en masser forskellige varer liggende på borde, der stod ude på fortorvet foran butikkens store udstillingsvinduer.

Jeg gik hen til et af bordene, hvorpå der lå en masse forskellige bøger primært paperback, der udanset før pris nu kostede 30,00 kroner per styk eller to stykker for 50,00 kroner og da jeg så, at der lå et par bøger, der er skrevet af Barbara Wood og da de af hendes bøger, jeg allerede har nået at læse, alle som en har været den slags bøger, jeg simpelthen ikke kunne slippe, før jeg havde læst det så absolutte allersidste punktum i dem, så begyndte jeg at se efter, om der mon lå nogle af hendes bøger, jeg ikke har i forvejen og det gjorde der, for jeg fandt to af slagen. Jeg fandt for øvrigt også en bog, der er skrevet af Susan Carroll og selv om jeg endnu ikke har nået at læse nogen af hendes bøger, så kan denne bog jo blive den bog, der ændrer på det.

Min Skat og jeg gik ind i butikken og vi gik lige en runde i den, før jeg gik hen til kassen for at betale for mine tre bøger. Den mandlige ekspedient spurgte mig: "Har du set, at der er to bøger for en halvtresser ?", "Ja" svarede jeg "Så er der vel tre bøger for 75,00 kroner ?", hvortil ekspedienten sagde: "Det kan vi godt sige". Så selv om jeg har på fornemmelsen, at det nok ikke lige er sådant det tilbud virker, så fik jeg mine tre bøger … der er … Barbara Woods: "Solens datter" …

2011/06/23/401.jpg

… Barbara Woods: "Babylons stjerne" …

2011/06/23/402.jpg

… samt Susan Carrolls: "Mørkets Dronning" …

2011/06/23/403.jpg

… for 25,00 kroner per styk. Så nu skal der læses, når jeg altså vel og bemærket finde den nødvendige tid til det, men det sker desværre nok ikke lige foreløbigt, for når vi kommer hjem fra vores sommerferie i det nordjyske, har vi lige en god håndfuld af diverse større praktiske opgaver, vi skal i gang med at løse.