Arkiver

Trætte


Hverdagen.

Igen i dag har min Skat og jeg tilbragt en rigtigt dejlig dag i Sagnlandet Lejre, hvor vi har hørt en hel masse virkelige gode historier.

Vi startede med at gå en lille bitte omvej hen til Dysseteltet, hvor vi var tilskuer til Danmarks Mesterskabet i StorySlam, derefter gik vi hen til Vigesøbakketeltet, hvor vi hørte seks meget forskellige historier, der blev fortalt af seks af Norkystfortællerne. Bagefter gik vi hen til Krikkebjerghusene for at deltage i en både sjov samt spændende guava-jagt sammen med Kasper Sørensen, hvorefter vi hørte fortællinger fra Den Nordiske Mytologi, der blev fortalt af svenske Love Ersare i Jernalderlandsbyen. Derfra gik turen så tilbage til Dysseteltet, hvor vi var tilskuer til Lystløgneraften og vi gættede pudsigt rigtigt i det allerførste forsøg på at finde den af de seks deltager, der talte sandt.

🙂

Ved 18:30 tiden blev min Skat og jeg enige om, at syv og en halv timer med gode historier på en dag nok er nok eller rettere vi var begge to ved at være både så sultne samt trætte, at vi gerne ville hjem. Da vi kom hjem, tilberedte min Skat aftens menu, imens jeg vandede alle vores plantepusser ude på altanen samt dækkede spisebordet og for en meget sjælden gangs skyld, så vi fjernsyn, imens vi spiste, for min Skat ville gerne se starten af dagens Formel 1 løb live.

Bagefter vandede jeg alle vores plantepusser ude på altanen, før jeg ryddede til side, vaskede op, tørrede af og stillede på plads efter aftens menu samt fulgte skraldespaneden ned, og lige så snart jeg har lagt et billede af dagens solnedgang over Køgevej klokken lige præcist 21:29 …

2011/06/12/501.jpg

… ud på min blog, så vil jeg sætte mig ind i sofaen ved siden af min Skat, for jeg kan godt gå i gang med det næste hækleprojekt samt klemme min Skats ribben, imens han ser dagens Formel 1 løb.