Arkiver

Hjemmefra


Hverdagen, Oplevelser.

I går brugte min Skat og jeg små fem timer i Sagnlandet Lejre, hvor vi dels gik rundt i det skønne landskab, der blev skabt under istiden, og vi dels sad helt stille, imens vi hørte nogle gode historier, og i dag har vi tænkt os at gøre nogenlunde det sammen. Vi har dog på fornemmelsen, at vi i dag nok vil bruge mest tid på at sidde helt stille, imens vi hører historier, og derfor har vi udskiftet hver vores rygsæk med en lille plastik klapkurv, hvori vi har diverse former for både fast samt flydende proviant.

🙂

Ganske lige som i går, startede vi med at køre ad Stamvejen, Køgevej, Søndre Ringvej, Ringstedgade samt Lindenborgvej til vi nåede til Ledreborg Allé

2011/06/12/101.jpg

… og ganske lige som i går talte vi om, hvor flot det er med de mange lindetræer …

2011/06/12/102.jpg

… der står langs med begge sider af vejen samt hvor mange år det må have taget for disse lindetræer …

2011/06/12/103.jpg

… at blive så højre samt tætte. Da vi havde passeret Ledreborg Slot forsatte vi ad Ledreborg Allé samt Slangealleen til vi nåede til Sagnlandet Lejres store parkeringplads, hvor vi ved 11:15 tiden fandt en god plads i skyggen til vores lille bil, så den kunne hygge sig der, imens vi hyggede os inde i selv Sagnlandet Lejre, hvilke der kommer der meget mere om i det næste indlæg.