Arkiver

Smut …


Hverdagen.

… og så var denne torsdag mere eller mindre fuldstændigt forsvundet imellem mine hænder. Den startede nu ellers meget godt samt med at jeg havde så god tid, at jeg både nåede at glæde mig over den flotte blomsterklase, den ene af vores to voksblomster valgte at overraske os med i morges, samt morgendugen på altanen og den forsatte med, jeg blandt andet nåede at hænge dagens første samt eneste maskinefulde nyvasket tøj til tørre på vingetørrestivet ude på altanen, før jeg gik hjemme fra.

Jeg nåede at handle lidt ind hos både Kvickly samt Netto, før jeg ankom nogle minutter før den aftalte tid hos min zoneterapeut og jeg nåede at handle lidt ind hos både TP Musik samt Føtex i Roskilde Stations Center på hjem fra min zoneterapeut. Da jeg kom hjem, satte jeg de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads inklusiv at pakke gaven, jeg havde købt hos TP Musik, ind, og derefter smurte samt spiste jeg min frokost, men så var det, at jeg begyndte at få det mere samt mere dårligt og ved 13:00 tiden overgav jeg mig, så derfor lagde jeg mig under et tyndt tæppe på den ene af vores to sofaer.

Jeg vågnede, da min Skat kom hjem fra arbejdet, og da jeg stadigvæk ikke havde det særligt godt, endte det, at det kun blev ham, der kom ud at løbe. Imens min Skat var ude at løbe, nåede jeg så at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores morgenmad samt min frokost, hvorefter jeg lagde mig på sofaen igen, der blev jeg så liggende til min Skat kom hjem.

Så tog jeg mig sammen og derefter nåede jeg at stryge dagens maskinefuld ( 51 stykker ) tøj, der kom på plads i diverse skabe samt skuffer og bagefter nåede jeg lige at dække spisebordet, så vi kunne side ved det, imens vi nød aftens menu, hvorefter vi hjalpes ad med at aflive den medfølgende opvask.

Jeg nåede at gælde mig over, hvor flot og stille dagens solnedgang var i forhold til, hvor dårlig samt støjende den var i går, og da det skete samtidigt med min Skat og jeg fik bundet et par af vores efterhåndens alt andet end små plantepusser op samt jeg fik vandet alle de plantepusser, vi har stående ude på altanen, nåede jeg også lige at fotografere dagens solnedgang over Køgevej klokken henholdsvis lige præcist 21:04 …

2011/06/09/301.jpg

… klokken lige præcist 21:15 …

2011/06/09/302.jpg

… klokken lige præcist 21:30 …

2011/06/09/303.jpg

… samt klokken lige præcist 21:38 …

2011/06/09/304.jpg

… hvor solen stort set var gået helt ned, via de lukkede vinduer ude på vores altan.