Arkiver

Jeg kunne godt


Hverdagen.

I dag nød jeg det dejlige lune sommervejr samtidigt med jeg udfordrede min svage højre ankel samt ømme højre hæl, så da jeg havde hængt dagens anden samt sidste maskinefuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestivet ude på altanen, gik jeg en lidt længere tur i mit lokalområde.

Jeg startede med at gå langs med blokken, hvorefter jeg drejede til højre ad stamvejen, så krydsede jeg Astersvej, hvorefter jeg gik ad stien, der har et parcelhuskvarter på den ene side og skolen samt dens boldbane på den anden side til jeg nåede til skoven altså det lille grønne område, der er klemt inde imellem to parcelhuskvarter, et kolonihavehusområde samt Holbækmotorvejen.

Jeg forsatte ad stien igennem skoven til jeg nåede til dens ende og derefter gik jeg igennem det ene parcelhuskvarter over til dammen …

2011/06/06/301.jpg

… der er et regnvandbassin. I dag var der ikke mindre end fem andrikker derover og da de fik øje på mig, fik de meget travlt med at svømme hen til mig, men lige så snart det gik op for dem, at jeg ikke havde noget brød med til dem, blev jeg lige pludseligt fuldstændig uinteressant og så svømmede de væk fra mig.

Jeg forsatte ad stien, der har kolonihavehusområdet på den ene side og et parcelhuskvarter på den anden side lige indtil jeg nåede til dens slutning ved Nordre Ringvej, hvoraf jeg så forsatte hen til krydset ved Bygmarken. Jeg krydsede Nordre Ringvej, hvorefter jeg forsatte ad Bygmarken og Dommervænget til Netto på Københavnsvej, hvor jeg lige handlede lidt ind, før jeg gik rundt om Super Spar i Dommervænget ligeledelse for at handle lidt ind, hvorefter jeg gik ad Dommervænget samt Bygmarken tilbage til kolonihavehusområdet.

Jeg forsatte igennem kolonihavehusområdet indtil jeg nåede til stien, der har skolens boldbane samt kirken på den ene side og et parcelhuskvarter samt et plejecenter på den anden side til jeg nåede til Østervangs Centret, hvor jeg lige handle lidt ind hos Fakta, før jeg gik hjem.

Dagens gåtur er den længst tur, jeg har gået ud i et efter jeg fik problemer med min svage højre ankel samt ømme høkre hæl og til alt held virker det som om, at inden af dem har tænkt at brokke sig over turen.