Arkiver

Ugens allerførste solopgang


Hverdagen.

Min Skat nåede ud af hoveddøren kun nogle få minutter senere end normaltid og jeg fulgte ham ned af trappen samt hen til vores garage, da han jo skulle have temmeligt meget med sig, da han skal cykle til arbejdet, når han har afleveret vores lille bil på vores faste værksted, og han havde lidt svært ved at håndtere det hele ikke så meget fordi det var tungt, men mere fordi det var uhandy som bare pokker. Dermed lykkedes det også for os at komme i tanke om, at han havde glemt sin cykelhjelm, før han nåede at køre hjemmefra, så jeg lige kunne løbe op efter den til ham.

🙂

Nu er min Skat så lige kørt hjemmefra og jeg har lige nået at at fremkalde billederne af dagens smukke solopgang over Astersvej klokken henholdsvis lige præcist 5:13 …

2011/06/06/101.jpg

… klokken lige præcist 5:17 …

2011/06/06/102.jpg

… og klokken lige præcist 5:42 …

2011/06/06/103.jpg

… som jeg nåede at opleve, nyde samt fotografere den via det åbne vindue i vores badeværelse og selv om klokken kun lige akkurat har passeret 5:45, så er udendørstemperaturen allerede oppe på 16,9 grader her i Roskilde. Så i dag skal jeg ud at gå en længere tur i vores lokalområde i løbet af formiddagen, for når vejret er så fint samt lunt, så skal det virkelige nydes.