Arkiver

Nyt rør


Hverdagen.

Min Skat og jeg havde håbet på, at røret under vasken i badeværelset ville blive udskiftet i forbindelse med den del af den helt store udskiftning af samtlige faldstammer, lunestrenge samt lodrette vandrør, der skulle finde sted i vores lejlighed, men det var så desværre ikke tilfældet.

Så da vi i vores forårsferie alligevel var i Silvan for at købe en båndsliber med mere, købte vi også et nyt rør til at forbinde vasken i badeværelset med gulvafløbet. Røret nåede dog bare aldrig længere end til at blive hængt ind i skabet i entreen, da jeg ryddede op i det.

Da afløbet i badeværelsegulvet trængte til at blive renset, gik min Skat i gang med opgaven lige efter vi havde aflivet dagens samlet opvask og når nu han skulle afmontere røret under vasken for at komme til gulvafløbet, kunne han jo lige så godt også udskiftet det …

2011/06/02/301.jpg

… og selv om røret skulle skæres til i begge ender for at komme til at passe, så tog begge opgaver altså rensningen af gulvafløbet af udskiftningen af røret ham under en times tid.