Arkiver

Et lille tilbageblik


Hverdagen, Oplevelser, Ænder.

Min blog, der jo fungere som en form for åben dagbog over mit liv, nærmere sig sin fem års fødselsdag, for det er i morgen, den kan fejre sin femte fødselsdag, og selv om jeg ikke var så god til at holde den ajour samt skrive små hverdagsindlæg i de første par tre års tid, så nærmer den sig dog efterhåndens de 5.000 indlæg.

Dermed har jeg også mulighed for via min blog at læse tilbage i min Skats og mit liv i hvert fald med hensyn til de sidste små fem års tid, og det var lige præcist det, jeg gjorde, imens jeg nød min morgenmad og min morgenthe. Dermed fandt jeg ud af at …

Den 31 marts 2010 var en onsdag og oven i købt onsdag før stærtorsdag, så derfor startede jeg dagen med at skrive et lille indlæg om påskelam og påskeliljer. Min Skat og jeg brugte vores fridag til blandt andet at handle lidt ind hos Stof & Stil, hvor jeg foretog årets 8. ups, samt Xtra Pris, hvor jeg købte en ret så flad plysand. Dagens bød på en smuk solnedgang, som vi nåede at nyde, før vi gik i gang med aftens menu.

Den 31. marts 2009 var en tirsdag og den dag begyndte vi på nedtællingen til årets påskeferie. Dagens bød på en flot solopgang og for allerførste gang det år lykkedes det for solen at tørre alt det nyvaskede tøj. Aftens menu var for øvrigt kogt blomkål, kogte kartofler, koteletter svøbt i bacon og dertil nogle skiver rugbrød og det med rugbrødet undrer mig ikke, for min Skat og jeg spiser rugbrød til stort set alle former for varm mad.

Den 31. marts 2008 var en mandag og jeg har slet ikke nået at skrive bare så meget som et lille bitte indlæg på min blog den dag, men dagen før har jeg skrevet om mit forhold til sommertid, der ikke lige frem er blevet bedre.

Den 31. marts 2007 var en lørdag og det var også den allerførste dag i det års påskeferie, min Skat og jeg brugte dagen til at få en rigtigt god en på opleveren, for vi besøgte Danmarks Tekniske Museum i Helsingør og jeg kom til at købe en mekanisk and.

Endnu er torsdag den 31. marts 2011 jo ganske ny samt næsten ubrugt, og jeg håber, at jeg næste år, hvis jeg læser tilbage på min blog, kommer til at huske dagen som en virkelig dejlig en af slagsen.