Arkiver

Dagens sold


Ænder.

Min Skat og jeg afsluttede dagens besøg hos Det dødeste sted i byen altså Zoologiske Museum med at se lidt på butikkens udvalg af varer og der var flere spændende ting at se på. Jeg holder jo meget af dyr og jeg elsker at læse samt lære noget mere om dyr, så derfor var der flere af de bøger, der var til salg i Zoologisk Museums Butik, der efter min menig så meget spændende, men de var så også alt for dyre efter, hvad min økonomi kan klare. Jeg kom dog alligevel til at købe en tynd bog eller retter et lille hæfte …

2011/03/16/301.jpg

… der ganske som dets titel ligger op til handler om den første halvdel af udstillingen om Danmarks Dyreverden, det vil sige fra slutningen af den sidste istid og så frem til vores dage. Hæftet, der er skrevet af Kim Aaris-Sørensen, kostede 38,00 kroner.

🙂

Jeg kom også til at købe en ny plysand eller rettere en såkaldt nenegås …

2011/03/16/302.jpg

… der er Hawaiis nationalfugl. Denne er dog fremstillet af Wild Replublic og den er fra deres serie med Audubon Water's Edge Birds. Jeg har tre af Wild Republics plyssvømmefugle i forvejen. Den første købte min Skat til mig på loppemarkedet på Stændertovet, den anden købte jeg hos Fjord & Bælt og den tredje købte jeg hos Kattegat Centret.

Den nye plysand eller retter nenegår, jeg købte i dag, er dermed min fjerde plyssvømmefugle fra Wild Republic og den er også den dyreste af dem, da jeg gav 75,00 kroner for den.