Arkiver

Buh !


Hverdagen, Ænder.

Selv om jeg har været ret så energiforladt samt mat i det i dag, så fik jeg dog alligevel taget mig så meget sammen, at jeg i løbet af morgen blandt andet nåede at skrive et par små indlæg på min blog, gå i bad samt vaske to maskinefulde tøj, der blev hængt til tørre på vingetørrestivet inde i stuen. Det vil sige, de få stykker tøj, der bliver pænest, når de bliver strøget, imens de stadigvæk er våde, blev selvfølgeligt det, hvorefter de blev hængt til eftertørring på det lille tørrestativ på døren ind til soveværelset.

I løbet af formiddagen nåede jeg blandt andet at skrive samt besvare et par små e-mail, før jeg gik rundt om containeren med dagrenovation, rundt om containeren med papir, rundt om containeren med pap samt handlede lidt ind hos Aldi på Søndre Ringvej. Jeg nåede også at tale i mobiltelefon med Poul samt at få tastet alle beløb fra samtlige kasseboner fra februar måned 2011 ind i vores regneark, så min Skat og jeg nu har fuldt styr på, hvor mange penge vi brugte på henholdsvis nyanskaffelser samt nødvendige og unødvendige ting i løbet af sidste måned.

I løbet af eftermiddagen nåede jeg blandt andet at nyde min frokost, rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost, stryge dagens to maskinefulde ( 43 stykker ) nyvasket tøj samt putte det alt sammen på plads i diverse skabe samt skuffer.

Da min Skat kom hjem fra arbejdet, tog han lige noget lynhurtigt frokost og imens han hyggede sig foran sin computer, hyggede jeg mig i den ene af vores to sofaer, imens jeg sammen med en af mine hæklenåle hæklede lidt videre på det igangværende projekt. Jeg nåede også at gennemse alle ugens reklamer samt skrive huskeseddel via dem.

Ved 16:45 tiden gik min Skat og jeg hjemmefra, imens han hentede bilen i garagen, puttede jeg lige papir i den tilhørende container, derefter kørte vi ud til Super Spar i Dommervænget og da vi havde handlet ind der, forsatte vi med at handle ind hos Jem & Fix, Netto på Københavnsvej samt Føtex på Ro´s Torv, før vi køre hjem samt i fællesskab puttede alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads.

Under vores lille indkøbstur kom jeg for øvrigt til at få eller rettere til at købe en badeand …

2011/03/02/001.jpg

… som jeg oven i købet har i forvejen, det skete, da vi handlede ind hos Netto, men den var sat ned fra en rund tyver til en rund tier og den vil altså gøre sig rigtigt godt på vores badeværelse til Halloween. Indtil da vil den foreløbelig stå til hygge og sjov på mit skrivebord.

Lige nu er min Skat i fuld gang med at tilberede vores aftensmad, så jeg må nok heller stoppe mit bloggeri for denne gang, så jeg kan komme i gang med at dække spisebordet, så vi kan sidde ved det, imens vi nyde aftens menu.