Arkiver

Kokken er i fuld gang


Hverdagen.

Vi er fire vennepar, der prøver på som minimum at mødes mindst en gang om året. Som reglen bliver det i løbet af dagene imellem jul og nytår. Det er dog ikke alle år, det lykkes for os.

I både år 2007 og 2009 lykkedes det desværre ikke for os at finde en dato, hvor vi alle otte kunne og derfor endte det i 2007 med at blive til en påskefrokost året efter og sidste år nåede vi slet ikke at ses hverken til jul eller den efterfølgende påske.

Så for at årets julefrokost anno 2010 ikke også skal ende med at blive til en påskefrokost året efter, er vi så blevet enige om, at vi skal mødes i dag hos dem på Amager. Dog har parret fra Valby meldt afbud, da både de og deres søn er syge.

Traditionen tro er vi blevet enige om, at hvert par tager et eller andet med til frokosten. Dette aftalte vi via e-mail med værtsparret i løbet af går. For på den måde deles vi lidt om udgifterne samt arbejdet i køkkenet. Derfor har min Skat været aktiv i køkkenet de sidste par timer, for første stegte han godt krydderede strimler af kyllingebrystfileter og derefter rørte samt steget han frikadeller ala Peter …

2010/12/29/201.jpg

… fyld af blandt andet knust stegt bacon, knust chili, knust hvidløg samt fint revet grøn peberfrugt. Når både det hold frikadeller, der er på det overforviste billede, samt det hold, der lige nu hygger sig på stegepande, lige har nået at kølne lidt af, skal jeg i gang med at pakke alt det, vi skal have med, ned i min Skats rygsæk, så vi kan komme ad sted.