Arkiver

Nye baby-tumle-nisser


Hverdagen.

Poul har desværre redet sig en influenzalignende luftvejsinfektion, som han nu på fjerde uge "hygger" sig med. Det har dog ikke forhindret ham i at passe sit arbejde samt alle sine andre daglige forpligtelser og her var der jo nok nogen, der kunne lære et eller andet, men det er en hel anden historie.

Nu er Poul så i midlertidigt så heldig, at han kan komme til at hold fri her i staten af indeværende måned og derfor havde vi aftalt, at jeg skulle besøge ham i dag. Hvilket jeg har glædet mig rigtigt meget til at kunne komme til.

🙂

Jeg gik hjemmefra ved 9:00 tiden og jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne få afleveret noget til både containeren med batterier, containeren med dagrenovation samt til containeren med papir, derfra var jeg lige rundt om containeren med glas samt containeren med pap, før jeg gik over til Østre Ringvej ud for Østervangs Centret, hvorfra jeg tog bus linie 600S til Stoppestedet før Hundige Station. Da jeg havde lovet Poul, at jeg ville tage en omvej, så jeg kunne nå rundt om en Bilka for ham.

Bilka har i denne uge tilbud på cowboyskjorter til 74,95 kroner per styk og skal jeg være 100% helt ærlig, så er jeg ved at få noget fuldstændigt på tværs, når jeg i deres katalog læser, at disse skjorter kan fås op til størrelse 5XL, det er jo i den grad grotest stort. Nu ved jeg udemærket godt, at der lige for tiden hærsker en fedmeepidemi på vores bredegrader og selvfølgeligt er det da også pænt af butikker som for eksempel Bilka at sørge for at disse noget mere end erotisk buttede personer kan få tøj, der passer til deres luksustørrelser, men hvad så med os andre, der ikke er ramt af fedmeepidemien ? Hvorfor skal vi altid tvinges til at gå i tøj, der alt for stort ?

Det lykkedes for mig at finde to blå og en sort cowboyskjorte i størrelse small og her er det jo så, at jeg ikke kan forstå, at når man godt kan finde ud af sy dem i størrelse fem gange xtralarge, hvorfor kan man så ikke finde ud af at sy dem i bare en gang xtrasmall ?

Hvis ikke det er diskriminering af folk på grund af deres størrelse eller rettere mangel på sammen, så ved jeg altså helt ærligt talt ikke, hvad man så skal kalde det !

Til al held tog turen rundt i Bilka ikke lige så lang tid, som jeg havde frygtet, at den ville tage, så under en halv times tid efter, jeg var gået ind i Waws altså det tidligere Hundige Stor Center, gik jeg ud af det igen, så jeg kunne komme over til stationen, hvorfra jeg tog en bus linie 400S til Ballerup Station, derfra tog jeg så S-toget til Herlev Station, så jeg kunne gå derfra til Poul.

Det var helt dejligt at se Poul, men desværre havde han det ikke særligt godt og det har helt sikkert heller ikke ligefrem været særligt godt for hans heldbred, at han er gået på arbejdet med denne influenzalignende luftvejsinfektion. Når man er syg, så skal man også have lov til at være det, for når alle dem, der ikke er syge, men som bare ikke lige gider at foretage sig noget fornuftigt som for eksempel min mor, kan blive fri, så skal de syge altså efter min mening også have lov til at blive fri. At Poul så ikke lige havde beregnet, at hans fridage skulle bruges på at være syg, det er så en hel anden snak.

Så jeg tilbyd, at jeg kunne går i banken med mere for ham og det sagde han: "Ja tak" til. Så jeg startede med at gå over til Bog & Ide, hvor jeg lige fik fornyet hans fire Varelotterisedler samtidigt med jeg også lige kom til at solde lidt. For tænk … de havde rent faktisk nogle af Pobras søde polystrone baby-tumle-nisser, jeg ikke har i forvejen, og oven i købet nogle af året nyheder. Det endte med, jeg kom til at solde for 107,85 kroner, for dels kom jeg til at købe dette par …

2010/12/01/301.jpg

… der kostede 41,95 kroner, dette par …

2010/12/01/302.jpg

… der kostede 32,95 kroner, samt dette par …

2010/12/01/303.jpg

… der ligeledelse kostede 32,95 kroner. Jeg forsatte over til banken, hvor jeg lige fik betalt Pouls faste udgifter for denne måned samt hævet penge for ham, før jeg afsluttede turen med at handle lidt ind hos Føtex i Herlev Bymidte Butiks Center.

Da jeg kom tilbage til Poul, fik jeg lige sat alle varerne på plads samt afleveret penge med mere til ham og vi havde lidt sat os for at hyggesnakke, da min Skat ankom ved lidt i 14:30 tiden og efter vi i fællesskab havde båret alt det, der lå i bilens bagagerum op til Poul, så satte min Skat og jeg kursen mod Roskilde, så vi kunne kom hjem til os, hvor vi startede med at tage noget lynhurtigt ar spise, før min Skat gik i gang med at pakke alle sine fødselsdagsgave ud, men det kommer der meget mere om i det næste indlæg.