Arkiver

Nye neonrør


Hverdagen.

Min Skat og jeg har selv indrettet og bygget vores køkken. For da vi havde revet det gamle køkken ned, var køkkenet kun det rå pudsede loft samt de rå pudsede vægge og så stak der en lille stump rør op af gulvet til henholdsvis det kolde samt det varme vand lige som der var et hul i væggen til kloakkens afløb.

Vores køkken var brugsfærdigt i midten af oktober 2003 og dermed har de små neonrør, der udgør køkkenets lyskilder, jo holdt i lidt over 6½ år. Så der er vel næsten ikke noget at sige til, at de er begyndt at være lidt trætte. I november sidste år købte vi godt nok nye neonrør til hele køkkenet, men vi blev også enige om, at vi ikke ville udskifte de nuværende rør, så længe de stadigvæk fungerede.

Her til aften har min Skat så lige udskiftet alle rørene i køkkenets langside. For det ene af rørene gik i morges og skulle han udskifte det, kunne han jo lige så godt udskifte de øvrige rør i den side. Så nu er vi sørme allerede igen så småt begyndt at samle sammen til den næste tur til Kara. Vi køre dog ikke derud kun på grund af nogle få små neonrør.