Arkiver

Plante og så


Hverdagen.

Min Skat og jeg har nået en hel masse meget forskellige praktiske ting i dag både i fællesskab samt hver for sig. Så ledelse brugte vi det meste af morgen samt formiddagen på at nusse lidt rundt, imens vi begge to fik aflivet nogle forskellige former for hængepartier.

Ved middagstid kørte vi hjemmefra og vi startede med at køre til Kara, hvor vi fik afleveret alle de ting, der skulle derud og som har samlet sig sammen i løbet af det sidste halve års tid. Derfra kørte vi til Rama 1000 i Fløng Centret, hvor vi handlede lidt ind, før vi sluttede af med at køre rundt om Shurgard, hvor vi hentede de sidste tre grønne kommundeskuffer, der måler 38,50 x 37,00 x 15,00 centimeter indvendigt, så jeg kan komme i gang med at rydde op samt sortere i deres indhold. Hvilket jeg så nok ikke går i gang med før tidligst på mandag.

Da vi kom hjem, satte vi lige varerne på plads og derefter spiste vi til frokost, så tog vi lige en times tid, hvor vi hver især lige fik aflivet endnu en god håndfuld hængepartier, før vi tog en lille pause sammen med hver sin isvaffel ude på altanen.

Derefter snittede jeg den skål frugtsalat, vi skal have som tilbehør til aftens menu, før jeg lige fik ryddet til side samt vasket op og min Skat tørrede af samt stille på plads, imens jeg lige var rundt containerne med dagrenovation, papir samt pap. Jeg var rundt om vores kælderrum efter en stor hvid urtepotte inklusiv underskål på vej hjem fra containerne.

Så gik min Skat i gang med at plante samt så. Det vil sige, først skulle der jo lige lidt jord i de to store hvide urtepotter …

2010/04/24/001.jpg

… i den ene af de store hvide urtepotter blev der plantet løg af Oxalis lykkekløver

2010/04/24/002.jpg

… og i den anden af de to store hvide urtepotter blev der plantet løg til haveranunkler …

2010/04/24/003.jpg

… derefter nåede min Skat at så både kaktusser samt jordbær, og så er vi spædet på, om vi er mere heldige med dem i år, end vi var sidste år, hvor der ikke en gang kom så meget som et bare en eneste jordplante, og det kun blev til to kaktusser.