Arkiver

Lysegul hæklet raglanswearters


Hverdagen, Håndarbejde.

Skal jeg være 100% ærligt, så er det faktisk ikke ret meget, jeg har nået at foretage mig i løbet af denne fradag ud over, at jeg har nået at vaske samt stryge en maskinefuld tøj, rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på efter min Skats og min morgenmad samt min frokost og så har jeg gået en lille bitte omvej på vej over til Fakta i Østervangcentret.

Jeg har desværre været dårlig samt træt igen i dag, men denne gang tror jeg nu, det mest af alt skyldtes gårdags behandling hos min zoneterapeut.

I løbet af eftermiddagen nåede jeg at sy de to ærmesømme og de to sidesømme samt hækle en enkelt række fastmasker rundt i halsen og dermed er jeg lige blevet helt færdigt med denne sart gule hæklet sweaters i raglan facon …

2010/04/23/301.jpg

… samt med firkantet halsåbning til mig selv. Den er helt enkelt i snittet samt helt magen til den sorte hæklede raglansweaters, jeg hæklede sidste år i løbet af vores sommerferie. Der er endnu en gang tale om mit 100% eget design og jeg har brugt ti nøgler sart gult ( farve nummer 04 ) "Cotton" ( 100% bomuld ) af de tyve nøgler jeg købte hos Stof & Stil sidste år på min fødselsdag.

Nu vil jeg gå i seng, for jeg er godt nok træt lige nu. Hvis jeg får tid til det i løbet af i morgen, så vil jeg gå i gang med at hækle en sart gul nederdel, der er magen til den sorte nederdel, jeg hæklede i løbet af vores sommerferie sidste år.