Arkiver

For allerførste gang i år …


Hverdagen.

… eller rettere, hvis der ikke lige var sket et mindre "uheld", så var min morgenmad for allerførste gang i år kommet til at se sådant ud …

2010/04/21/001.jpg

… for i gå formiddags, da jeg var en hurtigt smut fordi vores lokale Fakta over i Østervangs Centret havde de fået friske ærter hjem. Jeg købte en bakke og den var lidt halv dyr, for jeg gav 18,00 kroner for kun 450 gram ærter.

Halvdelen af ærterne blev brugt til min frokost, som kan ses på det overfor viste billede, og resten skulle så have været brugt til min morgenmad i dag, men desværre kunne jeg ikke lige stå for fristelsen, så de resterende ærter blev spist som hygge-mellem-måltid, imens jeg ryddet til side, vaskede op, tørrede af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost.

Så her til morgen må jeg "nøjes med" at have friske jordbær …

2010/04/21/002.jpg

… på mit rugbrød, hvilket så absolut heller ikke er dårligt. For rent faktisk er jordbær på andenpladsen lige efter ærter, der befinder sig på førstepladsen, over mit ynglingspålæg til min morgenmad, på tredjepladsen finder man rosiner og på fjerdepladsen finder man spegesild.