Arkiver

God morgen torsdag


Hverdagen.

Efter en tilsyneladende stjerneklar nat er solen nu så småt ved at stå op …

2010/04/15/001.jpg

… faktisk er vejret rigtigt flot her til morgen, også selv om det er koldt, for udendørstemperatueren er kun lige akkurat nået over frysepunktet.

Allerede på nuværende tidspunkt af dagen kan jeg hører, hvordan småfuglene danner kor, imens et par solsorte synger solo, så de i fællesskab med deres kønne sang kan ønske den opstående sol en rigtigt god morgen, samtidigt med at bilerne ude på Holbækmotorvejen er i fuld gang med at bringe mennesker til deres arbejde, nye materialer til fabrikkerne samt friske varer til butikkerne.

Min Skat og jeg har også for længst tage hul på denne torsdag – han på sit arbejde og jeg herhjemme, hvor jeg lige nu er i fuld gange med at nyde min morgenmad samt min morgenthe, imens jeg skrive lidt på min blog samtidigt med jeg er lidt spændt på, om Wivi kommer på besøg i dag. Vi havde godt nok aftalt, at hun skulle komme på besøg i torsdag, men den aftale blev aflyst, da hendes mand blev syg, og da han stadigvæk er syg, er jeg lidt spændt på, om hun lader ham være alene hjemme eller om hun melder afbud igen i dag.