Arkiver

Så er det allerede blevet mandag igen


Hverdagen.

Så er endnu en alt for kort weekend endnu en gang gået alt for hurtige. Dermed er det allerede blevet mandag morgen igen, hvilket betyder, at min Skat og jeg endnu en gang lige har taget hul på en hel ny arbejdsuge med helt nye muligheder, udfordringer samt hvad den nu ellers har at byde på.

Lige nu er der plus 2,8 grader udenfor her i Roskilde og det er stjerneklart, hvilket betyder, at vi måske får en rigtigt flot solopgang i dag. Hvis vi gør det, skal jeg nok søger for at være på pletten sammen med mit kamera. Så måske kommer der endnu en lille billedserie af en solopgang her på bloggen i løbet af morgen.

🙂

Eller komme denne uge for mit vedkommen til at byde på endnu mere oprydning samt sortering. For i lørdags, da vi kørte hjem fra Bilen og Racing på Carlsberg, var vi lige rundt om Shurgard, hvor vi hentede en flyttekasse, to hvide kommodeskuffer, der måler 35,00 x 34,00 x 29,00 centimeter indvendigt, samt en grøn kommodeskuffe, der måler 38,50 x 37,00 x 15,00 centimeter indvendigt.

De to hvide kommodeskuffer er fyldt op med en dejlig masse kreative materialer som for eksempel broderigarn, broderikit, broderistof, garn, knapper, perler samt stof, som jeg meget gerne meget snart vil kunne komme i gang med at bruge. Den grønne skuffe indeholder diverse pyntenips og flyttekassen indeholder diverse grydelapper, dug, dækkeservietter samt lignende. Der skal ryddes op samt sorteres i det hele og det er helt sikkert, at nogle af tingene nu ryger til genbrug.

Alle de ting, der ligger i flyttekassen samt i den grønne kommodeskuffer, er noget, jeg ikke selv har købt, men som jeg har fået og da det samtidigt er ting, der ikke lige er min stil og som jeg derfor udemærket godt ved, jeg aldrig nogen siden kommer til at bruge dem, kan jeg ikke se nogen grund til, jeg skal forsætte med at passe på dem samtidsigt med de jo også tager plads op, der kan bruges til nogle andre ting, der rent faktisk betyder noget for min Skat og mig.