Arkiver

Små lysegrå hæklede kaniner


Hverdagen, Håndarbejde.

I løbet af påsken nåede jeg blandt andet at tømme endnu en af de flyttekasser, vi stadigvæk har stående uudpakkede fra vores sammenflytning for lidt over seks års tid siden. Jeg havde godt nok en hel klar ide om, hvad denne flyttekasse indeholdte, og det var så også en af årsagerne til, den endnu ikke var blevet pakket ud. Der er jo lige som ingen grund til at pakke en dejlig masse kreative materialer ud, så længe man dels ikke har nogen steder at putte dem på plads og man dels ikke har det fornødne overskud samt den nødvendige tid til at bruge dem.

Nu er vi kommet så langt med vores lejlighed, at jeg har fået frigivet seks små kommodeskuffer inde i arbejdsværelset, hvor jeg fremover kan have en stor del af mine kreative materialer og da jeg samtidigt forsat er 100% fuldtids hjemmegående for min egen eller rettere min Skats regning, da det er ham og kun ham, der forsøger mig, så håber jeg på, at jeg om ikke så forfærdeligt langt tid får mulighed for at bruge nogle af mine kreative materialer.

Den omtalte flyttekasse indeholdte dels en del hobbykit, der indtil videre er blevet samlet i en stor plastik klapkasse, dels en del knapper, perler, satinbånd med mere, der alt sammen er kommet på plads samt denne pose …

2010/04/11/001.jpg

… med resten af garnet, jeg for cirka tyve års tid siden hæklede en skøn lettere kropsnær bluse af. Den var med en bred ribkant i taljen og trekvartlange ærmer.

Sådant bare for sjov skyld vejede jeg posens indhold og det viste sig, at der var ikke mindre end 110 gram af lysegråt ( farve nummer 0358 ) Sedasol ( 100% akryl ). Faktisk er garnets banderole ret så manglefuld, for der står intet om for eksempel løbelængen på den.

Det endte med, at der ud af disse små garnrester blev ikke minde end 28 små hæklede kaniner, hvoraf de to kan se her …

2010/04/11/002.jpg

… to andre kan ses her …

2010/04/11/003.jpg

… to andre kan se her …

2010/04/11/004.jpg

… to andre kan se her …

2010/04/11/005.jpg

… og atter to andre kan ses her …

2010/04/11/006.jpg

… som jeg her til morgen har udstyret med små kulørte silkesløjfer, og jeg har sørget for at der kun er tre kaniner, der har den samme farve satin sløjfe altså lige på nær den turkise, for sådant en sløjfe fik fire af kaniner, for at der skulle være lidt variation over det.

Der er lige som både sidste så vel som forrige gang, jeg fremstillede en lille kaninflok, tale om mit 100% eget design. Deres snuder er en pink ( farve nummer 570189 ) tjekkisk rocaillesperler med en diameter på cirka 2,50 millimeter og deres øjne er to lyseblå ( farve nummer 570055 ) eller to sorte ( farve nummer 570049 ) tjekkiske rocaillesperler med en diameter på cirka 2,50 millimeter. Alle perlerne er købt hos Panduro Hobby.

De orange ( farve nummer 56 ) og de lilla ( farve nummer 13 ) silkesløjfer er klipper af 3 millimeter bredt silkebånd fra Panduro Hobby.

De gule ( farve nummer 258 25 ), de pink ( farve nummer 258 50 ), de grønne ( farve nummer 258 68 ), de turkise ( farve nummer 258 84 ) og de lyseblå ( farve nummer 258 59 ) silkesløjfer er klipper af 3 millimeter bredt silkebånd fra Stof & Stil, og kaninerne er fyldt med lidt af indholdet fra en lille monteringspude, der ligeledelse er købt hos Stof & Stil.

Til at starte med er min nye lille kaninflok hoppet ned i en af de SmartBoksene, der indeholder mit lille lager af hjemmefremstillet gaver. Så på nuværende tidspunkt ved jeg endnu ikke noget om, hvorvidt jeg selv beholder dem alle sammen eller om de kommer til at få nye hjem hos nogen i mit socialenetværk.