Arkiver

Mod Roskilde


Hverdagen, Oplevelser.

Min Skat og jeg hyggede os med at se på Biler og Racing på Carlsberg i næsten tre timers tid, og dermed fik vi også udforeret min højre hæl ret så meget. Det endte da også med, at den til sidst begyndte at give så meget lyd fra sig, at vi blev nødt til at tage hjem.

Vi har begge to nydt at få endnu en rigtigt god en på opleveren og vi har begge to haft travlt med at fotografere både biler samt racing. Bilene var primært de 22 meget spændende klenodier fra Sommers Automobil Museum, der var udstillet i brygger Carl Jacobsens private have, og racingen var de biler, der kørte på Monto Carlsberg, der er navnet på den 1,5 kilometer lange racingbane, der i anledningen af dette aragenment er blevet bygget på Carlsbergs område.

Vi forlod Carlsberg området og da vi kørte lige forbi en Aldi på Roskildevej på Frederiksberg samt en Netto på Nørrekær i Roskilde, benyttede vi os af lejligheden til lige at få handlet lidt ind begge steder, før vi satte kursen mod Roskilde …

2010/04/10/201.jpg

… lige som på turen ind havde vi fordelt opgaverne imellem os sådant, at min Skat styrede bilen, imens jeg hæklede nogle flere rækker på det igangværende projekt og inden længe var det lige før, vi var nået til den første afkørsel ved Roskilde …

2010/04/10/202.jpg

… hvor vi forlod Holbækmotorvejen, da vi lige skulle rundt om Shurgard efter en flyttekasse samt tre store kommodeskuffer, hvis indhold jeg skal i gang med at rydde op samt sortere i, men jeg venter nok med at gå i gang med den opgave til næste uge. For når vi kommer hjem, vil vi begge to meget heller i gang med at fremkalde de cirka 500 billeder, vi har fotograferet i fællesskab, så vi kan komme til at se dem, og måske ender det med, at vi begge to får skrevet et "lille" indlæg på hver sin blog om noget af alt det, vi har både oplevet samt set i løbet af dagen.