Arkiver

Det er morgen …


Hverdagen.

… og faktisk er det så tidligt på dagen, at der nok stadigvæk er rigtigt mange personer, der endnu ikke er eller bare har tænkt på at stået op. I hvert flad hvis man skal tro på det, varmemesteren i den bebyggelse jeg boede i, da jeg stadigvæk boede i Herlev, en gang sagde til mig: "Ingen normalt begavede mennesker står op før klokken 9:00".

Så er det bare, at jeg er så nysgerrig, at jeg rigtigt godt kunne tænke mig at få at vide, hvordan man sådant i praktisk kan kombinere det at stå op efter klokken 9:00 med at man skal møde på et job for eksempel klokken 8:00, men der er vel næppe efter denne varmemesters mening nogen såkaldt normalt begavede personer, der har et job ?

På den anden side kan man vel godt påstå, at den omtalte varmemester havde en eller anden form for selverkendelse, for han havde jo lige indrømmet, at han selv var unormal, da hans daglige arbejdstid var fra 7:00 til 15:00 ?

😉

Det er fredag morgen og selv om det endnu ikke bare så småt er begyndt at blive lyst uden for – hvilket jo skyldes, at vi er gået over til sommertid af hensyn til alle de miljøubeviste – så er min Skat og jeg allerede i fuld gang med de daglige hverdags rutiner. Hvilket ingen af os egentligt har noget imod, for jo tidligere vi kommer i gang med opgaverne, jo tidligere bliver vi færdigt med dem og jo tidligere kan vi komme til at tage hul på den forestående weekend.

Så derfor vil jeg nok ikke bruge så forfærdigligt meget mere tid sammen med min blog i dag, da jeg dels har nogle forskellige former for huslige opgaver, jeg meget gerne både vil samt skal være færdig med i løbet af dagen samtidigt med min veninde fra Rønnebærparken har lovet at kigge forbi i løbet af formiddagen, og hvis hun gør det, ender det jo nok med, at vi som minimum kommer til at bruge et par tre timer på at tøsse-hygge-snakke sammen.