Arkiver

Et lille broderet forårs billed


Hverdagen, Håndarbejde.

Min Skat og jeg nyder det virkeligt 100% fuldt ud, at vi holder påskeferie i denne uge. Vi har jo heller ikke haft nogen som helst former for fridage i de tolv uger, der nåede at gå, fra vores juleferie sluttede og til vores påskeferie endeligt langt om længe startede.

Indtil videre har vi begge to brugt det meste af indeværende uge på at rydde op samt sortere i nogle af vores ting. Noget vi meget længe har haft stor lyst til at gå i gang med, men som vi simpelhen bare ikke lige har haft det fornødne overskud eller den nødvendige tid til at gå i gang med, men nu skal hele denne dejlige friuge jo ikke kun bruges på at arbejde, der skal jo helst også meget gerne være tid til lidt hygge samt noget hyggeligt ind imellem.

I forgårs fandt jeg et lille broderikit med en lille ny knækkede kylling, der stadigvæk sidder i den halve æggeskal, som ligger lige midt i nogle søde forårsblomster …

2010/04/01/201.jpg

… og jeg kom til at gå i gang med at brodere lige med det sammen, jeg havde fundet det frem. Hver gang jeg så har holdt en lille pause med oprydningen og sorteringen, har jeg broderet lige præcist så mange sting, jeg har kunnet nå med en tråd, og på den måde har det kun taget mig tre dage at få det færdigt.

Der er tale om broderikit nummer 12-8339 fra Permin Of Copenhagen og der var cirka dobbelt så meget garn med i pakningen, end der var brug for.

Så der er en ikke helt lille mulighed for, at jeg på et eller andet tidspunkt kommer til at brodere billedet en gang til, når jeg har fundet mine rester af broderistof frem. For billedet er jo så sødt, at det sangens kan bruges som en lille forårs- eller påskegave, og måske især hvis det bliver monteret i den medfølgende hvide ovale plastikramme, som jeg ikke har tænkt mig at bruge til mit eget billede, da jeg allerhelst vil have den slags bag glas.

Da prismærket stadigvæk sidder på pakningen, kan jeg se, at jeg kun har givet 24,95 kroner for broderikittet, der blev købt under Daells Varehus ophørsudsalg, hvor jeg jo også kom til at købe de tre broderikit til de små broderede billeder med de juleglade ænder ( en and, der holder et hjerte, en and, der holder en kringle og en and, der holder nissehue ), jeg nåede at brodere i løbet af december måned sidste år.