Arkiver

Den fjerde fødselsdag


Hverdagen, Nyheder, Ænder.

I dag kan denne søde lille kreative størrelse …

2010/04/01/001.jpg

… fejre sin fire års fødselsdag. Da det i morges klokken 6:00 var lige præcist fire års tid siden, jeg skrev det allerførste indlæg på min blog / hjemmeside "Den Kreative And".

🙂

I løbet af de første fire års tid er det blevet til ikke mindre end 3.284 små og store indlæg ( dette er indlæg nummer 3.285 ) om løst og fast samt stort og småt i mit liv. Alle disse indlæg indeholder i alt 983.288 ord og de fylder totalt 5.529.790 bytes inklusiv diverse billeder. Der til kommer, at jeg i løbet af de første fire års tid har modtaget 405 kommentarer, der indeholder 32.691 ord og de fylder totalt 187.947 bytes i hvert fald hvis jeg skal tro på, hvad der står i Statistikker – Generelt.

🙂

Da jeg skrev det allerførste indlæg, havde jeg sat mig for, at min blog skulle være en form for åben dagbog over mine få kreative udfoldelser, der så skulle krydders med lidt løst og fast om lidt stort og småt i min hverdag samt selvfølgeligt om ænder, fordi jeg jo samler på dem, men når jeg nu her til morgen sidder og ser tilbage på alle de mange indlæg, det er blevet til i løbet af de første fire års tid, så kan jeg ser, at det mere og mere er blevet til, at jeg skriver mest om løst og fast om stort og småt i min hverdag, der så bliver krydret med mine kreative udfoldelser, oplevelser samt ænder, samtidig med jeg i større og større grad oftere og oftere bruger min blog som en form for selvterapi, da jeg brugen den som stedet, hvor jeg kan komme til at sætte ord på nogle af mine inderste følelser samt tanker.

🙂

Hvor mange indlæg mon det kan blive til i løbet af de næste fire års tid ?

😉

Mit logo er for øvrigt tegnet af Maud Pedersen.