Arkiver

Farvel Halloween


Hverdagen.

Min Skat har virkeligt knoglet meget hårdt igen i dag. For han har en meget stor arbejdsopgave med en meget kort deadline, der skal være helt færdigt på tirsdag. Så er det jo godt, at han har mulighed for at kunne arbejde hjemmefra.

Da min Skat og jeg ikke har haft mulighed for at hygge os samme i dag, selv om det jo trods alt er lørdag, så har jeg prøvet på at få klaret en god håndfuld af diverse praktiske opgaver i vores hjem. Blandt andet har jeg nået at vaske og stryge en maskinefuld ( 27 stykker ) tøj, der er blevet lagt på plads i diverse skabe, jeg har handlet lidt ind og jeg har nået at rydde op i mit totale garnlager.

Efter min Skat og jeg havde spist til aften samt vi lige i fællesskab havde fået aflivet dagens samlede opvask, gik jeg så i gang med at pakke alt Halloween pynten ned. Selv om jeg ikke synes, jeg har haft ret meget af den slags fremme år og selv om det rent faktisk kun er det nye, der er kommet til i år, der har været fremme, så kom det alligevel til at fylde en hel grå SmartBoks på 31 liter …

2009/11/28/401.jpg

… jeg håber, at jeg lige kan nå at få samlet nogle små hobby-kit med Halloween relatere ting, som jeg har liggende, så disse ting også kan komme ned i denne SmartBoks, før vi kører den ud til Shurgard.