Arkiver

Små kulørte glas fugle


Hverdagen.

Da min Skat og jeg kom hjem efter vores lille hyggeligt gårtur i skoven og omegn, satte vi lige de varer, som vi havde købt hos Fakta i Østervang Centret ( center er måske nok for meget at kalde det, der er en Fakta, en kinesisk restaurant, en lille spillehal og så en bodega ), på plads og derefter gik jeg en tur til Netto på Holbækvej.

I formiddags fik vi Nettos tilbudavis, der gælder fra næste uge, og i den kunne jeg, at de fra på mandag af har de små lysende snemænd, som min Skat og jeg købte en af, da vi var i Bilka i Fileds i slutningen af sidste måned. Da vi begge to har fortrudt, at vi kun købte en snemand og at vi ikke købte en af hver, når der nu var to forskellige snemænd at vælge imellem, var vi blevet enige om, at jeg skulle prøve på at nå rundt om en Bilka efter en mere. Det behøver jeg nu ikke at gøre, hvis jeg kan få den i Netto på Holbækvej i stedet for og så bliver det jo ikke dårlige af, at Netto skal have en hel tier mindre for den.

Da Netto på Holbækvej som reglen sætter mandagens tilbudsvarer ud på hylderne sidst på eftermiddagen om lørdagen, tog jeg chancen og så håbede jeg på, at jeg ikke gik turen forgæves. Det gjorde jeg nu ikke, for jeg fik købt vores lille lysende snemand …

2009/11/07/502.jpg

… som ikke bliver mindre sød af, at der bliver tændt for ham …

2009/11/07/503.jpg

… han kostede som allerede skrevet en rund tyver. Jeg fik også købt en pakke af de små glasfugle …

2009/11/07/501.jpg

… som jeg havde forelsket mig i. Min Skat og jeg så på nogle lignede glasfugle ( de var dog en lille bitte smule større i det ) da vi var i Tivoli ved juletid sidste år. Der kostede de så 40,00 kroner per styk eller tre stykker for en hund.

Jeg kan godt leve med, at disse glasfugle er mindre, for faktisk gør det dem kun sødere, og at jeg så fik dem alle seks for 49,00 kroner trækker bestemt heller ikke ned i min gælde over dem.