Arkiver

Årets 16. og sidste ups !


Hverdagen.

Jeg har 15 nøgler lysegrønt "Cotton" ( 100% bomuld ) fra Stof & Stil liggende, som jeg havde en helt bestemt mening med, da jeg købte dem ( læs: jeg vil hækle en forårs / sommer kjole af dem ).

Nu har jeg så fået en anden ide, hvor lige præcist den samme farve vil være den helt rigtigt, men da jeg ikke kan få begge dele ud af de 15 nøgler garn, tog jeg i formiddags en tur i Stof & Stil for at se, om jeg kunne være så heldig, at de havde 15 nøgler mere af den samme indfarvning.

Og sørme om jeg ikke var heldig og det endda meget heldig, for de havde ikke mindre end 32 nøgler ikke alene i den samme indfarvning, men oven i købet i den samme indfarvning, som de 15 nøgler, som jeg har der hjemme, så det blev lige til en lille ups igen …

2007/12/29/101.jpg

… da det jo kun var min mening, at jeg skulle købe 15 nøgler garn i det hele.

😉

For sjov skyld ville jeg så lige købe tre nøgle sort "Cotton" til et par grydelapper, men da jeg fandt ud af, at der var 5 nøgler i den helt samme indfarvning, som de 40 nøgler sort "Cotton" jeg købte sidste gang. Ja … så købte jeg dem alle 5.

Tilbage i Roskilde igen var jeg lige rundt om Netto for at købe majsbrød med til min Skat. Der havde de samlet alle de julevarer, som de endnu ikke havde fået solgt, i nogle kasser og de havde sat dem alle sammen ned. Så selv om vi var blevet eninge om, at vi vil vente med at købe flere glaskugle ind til næste år, hvor vi så vil købe 2 x 6 eller 12 forskellige af de meget kønne glaskugler, som vi så inde i Tivoli ( hvis de altså kan købes næste år ) så kom jeg til at købe disse fire glaskugler …

2007/12/29/102.jpg

… i dag. De var sat ned fra 25,00 kroner til en rund tier for hele æsken.

🙂