Arkiver

Nye ænder samt årets juleplys fra Jysk


Hverdagen, Ænder.

I lørdags, hvor ingen af os havde det særligt godt, ringede vores faste "andepusher" til os, da han havde fået et nyt holde ænder, som han regnede med, at vi gerne vil have lov til at se på, før han begynder at sælge af dem.

🙂

Så da vi havde drysset færdigt, kørte vi ind til ham og det endte med, at vi kom til at købe denne herlige stak af "nye" lommeænder, lommebanden og lommemus samt ænder …

2007/12/01/202.jpg

… alt i alt kom vi til at købe 2 "Bjørne-Banden", 20 "Mickel Mouse", 22 "Onkel Joakim", 27 "Anders And & Co." samt 9 "Anders And Ekstra" og alt dette fik vi for kun 360,00 kroner.

Så nu skal vi lige har noteret hvilke huller i vores samling, som vi fik stoppet i dag og så skal vi ellers i gang med at læse.

🙂

På vej fra vores andepusher og til Shurgard, hvor vi skulle hente noget af vores julepynt, var vi lige en meget hurtigt tur rundt om den nybyggede Jysk her i Roskilde, så vi lige kunne nå at hente dette års stykke gratisk jule-plys, som der er en kupon med til i deres katalog for denne uge.

Selv om den har været gratist, er den da nu meget sød …

2007/12/01/201.jpg

… som der sidder der med sin nissehue, sit halstørlæde samt sin gavesæk.

Jeg tror, jeg vil sætte den ind i sofaen sammen med min pakkekalender, så kan den passe på alle mine spændende gaver for mig.

🙂