Arkiver

Lucia-optog


Hverdagen, Oplevelser.

Min veninde fra Store Valby ringede til mig ved 8:30 tiden og vi aftalte, at hun skulle komme og hente mig ved 9:00 tiden. Så vi kunne køre en tur ud i Hyrdehøjens Butiks Center, hvor vi så kunne juleshoppe i fællesskab. Dels er det altid rigtigt hyggeligt at være sammen med hende ud at handle ind og dels så kunne jeg simpelthen ikke bære alt det, som jeg skulle handle ind i dag. Så det var dejligt, at hun gad at køre mig.

🙂

Vi parkerede bilen ved 9:30 tiden og vi startede med at gå i Fakta, hvor efter vi satte alle vores varer ud i bilens bagagerum, før vi gik i Kvickly Xtra.

Vi stod i afdelingen med drikkevarer, hvor vi var ved at tage for os af denne uges tilbud på sodavand, da alt lyset pludseligt blev slukket. Så der kun var de helt små spot hen over hylderne, som var tændt, og så kunne vi høre nogle små spæde barnestemmer, som sang: "Nu bæres lyset frem …" hvilket det også blev …

2007/12/13/101.jpg

… det var en lille flok børn fra Hyrdehøjens Børnehus, som gik Lucia-optog lige midt i det hele i Kvickly Xtra. Det var både helt uventet og i den grad hyggeligt. Lige pludseligt var det hele ikke længere så forjaget og stresset … der var jo ingen lys og ingen kunne finde de varer, som de skulle bruge, så alle var simpelthen nødt til at holde en kort pause og det var det, som var det allermest hyggelige ved det.

Sådanne nogle indslag skulle der være nogle flere af, imens julehandlen står på.

🙂