Arkiver

Sorte hæklet stjerner


Hverdagen, Håndarbejde.

Da jeg stadigvæk er fuldstændig total flad, helt uden energi samt konstant træt, har jeg desværre heller ikke hverken lyst eller overskud til at sidde med et håndarbejd lige for tiden, men det er dog trods alt lykkes for mig at få hæklet ikke minde en 15 af disse små stjerne …

2007/12/10/101.jpg

… i løbet af de sidste fem dages tid.

De er hæklet af nogle ganske små garnrester af noget sort "Cotton" ( 100% bomuld ) fra Stof & Stil, som jeg havde til overs fra nogle tidligere grydelappe-projekter.

Men søde er de og så er de noget, som går hurtigt at fremstille. Det tager mig godt og vel ti minutters tid at hækle en stjerne inklusiv den tid, som det tager mig at hæfte de to hæfte-ender, som de har og så er de en god måde at komme af med de helt små garnrester på, for der går kun cirka fem gram garn til fire stjerner.

Jeg har så endnu ikke bestemt mig til, om jeg vil sætte en lille snor i dem, så de kan komme op at hænge på vores juletræ eller vores troldegrene, eller om jeg vil bruge dem som meget små mellemlægsservietter under de helt små pynteting til Halloween.