Arkiver

Stof med snemænd = Årets 15. ups !


Hverdagen.

Min veninde fra Store Valby kom og hentede mig ved 10:00 tiden, da vi havde aftalt, at vi skulle juleshoppe i fællesskab i dag.

Vi startede med at køre en tur i Jysk, da de havde sat alle deres julevarer ned med 30% til 70% og vi begge to ville se, om vi kunne finde nogle gode og billige ting til næste års pakkekalendere.

Det gjorde vi nu ikke, men der imod fik vi begge to købt stof og det over i købet det samme …

2007/12/17/201.jpg

… som er 140 centimeter bredt, det var sat ned fra 49,00 kroner per løbende meter til 15,00 kroner per løbende meter. Jeg købte de 260 centimeter, som var til rest på den ene af rullerne og ham, som ekspedere os, var så sød, at jeg fik hele stykker for 30,00 kroner.

🙂

Anne vil sy gardiner af sit stof og jeg vil sy kjole og eller nederdel af mit stykke. Sådan er vi så forskellige.

🙂

Vi forsatte med at køre i Silvan,, som også havde sat udvalgte julevarer ned med op til 50%, jeg fik da også købt en enkelt ting, som jeg skal bruge som julegave næste år.

Derfra forsatte turen til posthuset i industrikvarteret, hvor jeg fik købte frimærker og julemærker samt små æsker til at sende gaverne til USA i.

Derfra gik turen videre til Guf og Netto i Algade, før vi sluttede af i Føtex ved stationen.

Vi brugte kun lige knap og nap to timer på vores juleshoppingtur og efter jeg var kommet hjem og jeg havde fået sat alle varerne på plads, gik jeg ind og lagde mig. Det endte da også med, at jeg sov i over fire timer. Jeg vågnede faktisk først, da min Skat kom hjem.