Arkiver

Ny mobiltelefon


Hverdagen.

I eftermiddags sad jeg i sofaen, hvor jeg prøvede på at holde mig vågen ved at hækle. Da jeg ikke ville have, at min Skat skulle komme hjem til en sovende kæreste igen dag. Det gjorde han nemlig både i går og i forgårs.

🙁

Da min Skat kom hjem fra arbejdet, stillede han sig foran mig og spurgte: "Hvilken hånd vil du helst have ?". "Hmmm … hvis jeg kender dig ret, så er det lige meget hvilken hånd, jeg vælger. For har du noget til mig, så putter du det over i den hånd, som jeg har valgt" svarede jeg, men så let slap jeg ikke, så det endte med, at jeg valgte den højre hånd. "Din eller min højre side ?" spurgte min Skat så drillende.

Det endte med at jeg fik pakken og han undskyldte, at han ikke have nået at pakke den ind. Det gjorde ikke spor, jeg blev glad meget glad for indholdet alligevel … en helt ny mobiltelefon.

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Vi fik i fællesskab læst brugsforvirringen løst igennem, sådant bare for en sikkerhedsnåls skyld, og så blev det nye "legetøj" ellers taget i brug og prøvet af, da den kan en hel del mere, end min gamle mobiltelefon kan.

🙂

Min gamle mobiltelefon er nu sendt på pension ( indtil videre ligger den på køkkenbordet og venter på, at vi kommer ud på Kara med den ). Det har den også fortjent, da den har været mig mere end trofast i de næsten otte år, som vi har haft sammen. Her på det sidste har den dog været lidt træt samt ustabil og jeg var begyndt at tale om, at jeg nok var nødt til at overveje at købe en ny. Det har min Skat så sørget for, at jeg så ikke kommer til nu.

🙂

Tak for den min Skat.