Arkiver

Så er det næsten weekend


Hverdagen.

Udenfor er solen …

2007/10/19/001.jpg

… igen så småt ved at stå op og indenfor sidder jeg igen foran min computer, hvor jeg i de sidste to timers tid har hygget mig med at udvælge og redigere billeder fra vores sommerferie i det nordjyske, så jeg forhåbentlig snart kan komme i gang med at skrive de indlæg, som jeg har lyst til, om de fire dage.

🙂

Der har været mere end stille her på bloggen i de sidste to ugers tid.

🙁

Jeg har desværre igen været syg og så har jeg haft lidt for meget at tænke over.

🙁

Nu er jeg imiddeltid kommet frem til en løsning på mit store problem og jeg har taget en beslutning, så nu skal den bare føres ud i livet.

Så selv om jeg tog alt dette …

2007/10/18/105.jpg

… med hjem fra arbejdet i går og selv om jeg "bør" bruge min weekend på at løse alle disse opgaver, så kan det meget vel være, at jeg ikke når det og så er der ikke noget at gøre ved det.

Retten til at disponere over weekenderne er min og ikke min arbejdsgivers. Det er min Skat og mig, som skal sætte dagsorden for, hvad vores weekender skal gå med og ikke min arbejdsgiver. Så har jeg ikke lyst til at bruge min weekend på at arbejde ulønnet for min arbejdsgiver, så gør jeg det heller ikke mere.

🙂

Nu kan jeg hører, at vaskemaskinen er ved at være færdig med dagens først hold nyvasket tøj ( en maskinfuld hvid finvask ), så nu vil jeg lige skynde mig at få det hængt til tørre på vingetørrestativet og så sætte vaskemaskine i gang med det næste hold tøj.

🙂