Arkiver

Jeg nåede til Hanne.


Hverdagen.

Jeg gik hjemmefra ved 9:00 tiden. Jeg var lige rundt containeren med skraldespanden samt papir, før jeg gik til Roskilde station, hvorfra jeg tog et regionaltog, som kun var fem minutter forsinket, til Høje Tåstrup station, der ventede jeg så kun i ti minutter på 400S til Ballerup station, hvor jeg var så heldig, at jeg kun skulle vente i fem minutter på 350S.

Jeg stod af på Herlev Torv og så gik jeg lige over i Herlev Bymidte Butikscenter, hvor jeg lige gik i Føtex for at købe de fem små ting, som Hanne havde bedt mig om at købe med til hende, en enkelt lille ting til min Skats pakkekalender samt to små nisser ( som der kommer mere om i det næste indlæg ) før jeg gik til Hanne, hvor jeg var fremme som aftalt ved 11:00 tiden.

Åh … hvor var det godt at se Hanne igen, og åh … hvor har jeg altså savnet hende. Vi talte sammen om løst og fast, stort og små, kort sagt om alt imellem himmel og jord samt der ud over. Vi fik ordnet verdens-situationen både den globale og den meget lokale. Vi sad i hendes køkken og hyggede os sammen, imens vi skiftes til at lytte og tale.

Jeg fik sat bånd med sløjfer samt til og fra kort på de otte julegaver tl hendes børnebørn og vi fik rodet en gang grønsagssuppe sammen i en stor gryde. Jeg fik hængt noget af hendes nyvaskede vasketøj til tørre og puttet resten i tørretumbleren samt bagefter lagt det sammen og på plads. Alt i alt var det kun småting – meget små ting, som jeg hjalp hende med, men det er alt sammen ting, som er meget svære at klare, når man kun kan bruge den ene hånd.

Pludselig ringede det på døren, det var min Skat, som havde lovet at hente mig hos Hanne, så vi kunne følges ad hjem. Vi talt lige færdigt ( Hanne og jeg bliver aldrig færdige med at tale sammen, vi holder kun en pause til næste gang, vi ses ), hvorefter min Skat og jeg kørte direkte fra hende til Farmor.

På vej hjem fra Farmor handlede vi lige ind i butikkerne på Holbækvej og da vi kom hjem, satte vi i fællesskab varerne på plads.

Min Skat var dårlig samt træt, så han lagde sig på sengen, jeg satte mig i sofaen for at hækle lidt, men jeg vågnede i en meget ubekvem stilling. Der var mørkt over det hele og det viste sig, at klokken var 20:30 og jeg havde sovet i over fire timer.

Min Skat sov stadigvæk, men han vågnede dog, da jeg gik ind i soveværelset for at se til ham. Vi fik lige noget hurtigt at spise ( noget som gik direkte fra fryseren via ovnen ind på bordet ) og efter vi havde klaret opvaksen, gik jeg i seng.

Jeg har lovet Hanne og jeg vil gøre alt for at holde det … der kommer ikke til at gå elve måneder, før vi ses næste gang, der til savner jeg hende for meget !