Arkiver

Sneet inde. Del 3


Hverdagen.

Min Skat tog en flex-fridag og jeg holdt fast i, at jeg normalt har fri om fredagen. Det besluttede vi i morges, da der blev sagt i radioen: "at politiet meldeler: at alt ikke livsnøvendigt udkørelse i Roskilde ikke bør finde sted". I dag er det dog ikke på grund af sne, men på grund af isslag og meget kraftige vindpust.

End videre har de jo lovet, at det vil begynde at sne kraftigt igen i løbet af dagen og at komme på arbejdet og så ikke kunne komme hjem igen, det vil ikke være sjovt og da slet ikke op til en weekend.

Så vi hygger os herhjemme i stedet for at knogle på arbejdet.

🙂

Jeg hygger mig nok mest, for i denne uge har jeg ikke noget arbejde med hjem, som jeg skal nå at klare i løbet af weekenden, så måske kan jeg i stedet for nå at "tømme" mit skrivebord, der er ved at være godt begravet med diverse papier, som jeg lige skal kigge på, før de kan blive lagt / sat på plads, og måske får jeg også lidt tid til et håndarbejde.

🙂

Jeg har for øvrigt lige kigget det nye forårs- og sommer katalog fra Stof & Stil igennem samt skrevet ønskeseddel der til.

😉

For som altid er der både garn og stof, som jeg godt kunne tænke mig at omsætte til … ja, ideer mangler jeg bestemt ikke. Så må jeg ser, hvornår jeg får tid til at komme der ud. Jo længere det vare jo bedre, for det bliver en dyr omgang denne gang, hvis jeg køber ind, som jeg har mest lyst til og måske skulle jeg også lige nå at bruge lidt af det, som jeg allerede har liggende på lager, før der bliver købt mere.

😉