Arkiver

Overskuddet søger stadigvæk et nyt hjem


Hverdagen.

Da vi i vores sommerferie købte nyt komfur og vi dermed er gået fra et helt alminde elektrisk komfur til et induktionskomfur, betyder det, at vi nu har nogle gryder …

2017/09/07/0101.jpg

… samt mange pander …

2017/09/07/0102.jpg

… vi ikke længer kan bruge. Dertil kommer, at jeg er gået i gang med at rydde op samt tynde ud i vores køkken og efterhånden som jeg når frem til de ting, vi ikke længere kan bruge eller ønsker at opbevare, samler jeg dem i en bunken.

Da vi i forvejen ikke har ret meget plads i vores lille lejlighed og da vi heller ikke kan lide at køre ting, der intet fejler samt er fuldt ud brugbart, til Kara, for eksempel har vi kun brugt grillpanden to gange og æbleskivepanden en gang, spørger vi nu om, der er nogen, der kan bruge en eller flere af disse tinge …

2017/09/07/0103.jpg

… for det kan jo være, at der findes en, der lige er flyttet hjemmefra eller er ved at flytte hjemmefra, der står og mangler eller kan bruge lidt køkkengrej.

Hvis du finder vores tilbud interessant, så skriver du en kommentar til dette indlæg, så vi kan komme i kontakt med dig. Det eneste, vi forlanger for det, er, at du selv henter det.
 
 
Opdatering den 20. september 2017 klokken 10:30 …
De viste ting er nu afsat, da de iI morgen formiddag bliver afhentet af Solsikkens Sang.