Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 50. torsdag og dermed også den 99. hverdag efter vores 23 dage lange skønne samt alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, skyerne prøver på at holde sig tætte, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne torsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng, eller retter skrevet før vi går i seng igen, da vi begge to har brugt det meste af dagen i den.

Igen i dag valgte min Skat at passe på sig selv samt sig helbrede og derfor tog han ikke på arbejdet, men blev hjemme og det meste af dagen har han ligget i sin seng.

Det har jeg også, for lige siden 1:30 tiden i nat har jeg været så svimmel, at selv om jeg ligger helt stille i min seng føles det som om, jeg befinder mig i en karrusel, der hører på dobbelt high speed, dertil kommer at jeg i løbet af dagen er begyndt at få feber samtidigt med jeg også er begyndt at hoste samt snotte.

For mit vedkommen har jeg kun nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden samt tale i mobiltelefon med ham, imens min Skat tilberedte sin aftensmad, og da han havde nydt den, aflivede han dagens samlet opvaske, før han satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer, hvor jeg nu på trods af svimmelhed har holdt ud at sidde i et kvarters tid.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, for jeg kan sangens sover, imens min Skar ser fjernsyn.