Arkiver

Lørdag den 1. december 2018


Hverdagen.

I dag er det den allerførste dag i december 2018 og dermed begynder vinteren 2018-2019 officielt i dag i hvert fald ifølge kalenderen. Her til morgen ser det ud til, at vinteren til al held ikke ankommer til mit område af Roskilde til tiden i år.

Det er også i dag, hvor vi tager hul på årets tolvte og allersidste måned, den officielle nedtællingen til juleaften begynder. For nu er det endeligt langt om længe fuldt ud lovligt at åbne den allerførste låge i årets julekalender, at åbne den allerførste gave i årets spændende pakkekalender, samt for allerførste gang at tænde for året kalenderlys, men det, som for mig er det så absolutte allermest vigtigste ved dagens dato, er, at det er min elskede Skats fødselsdag og da den slags efter min mening skal fejres på behørig vis, så ser vores spisebord lige nu sådant ud …

2018/12/01/0101.jpg

… for alle min Skats mange spændende gaver samt kort venter på, han skal stå op, så han kan gå i gang med åbne dem.

Som I kan se, så er den ene af de to duge, jeg endeligt langt om længe fik taget mig sammen til at sy for ti års tid siden, igen i dag kommet til at ligge på vores spisebord, hvor den danner ståunderlag for alle min Skats mange spændende fødselsdagsgaver.

De tre små overglade plysset fødselsdagsblomster, der spiller “Happy Birthday To You”, når man trykker på deres ene blad …

2018/12/01/0102.jpg

… er kommet frem fra deres skjul inde i et skab og de har fundet sig en rigtigt god plads i en lille glasvase, hvorfra de smiler til samt spiller for dagens fødselsdagsbarn, hver gang han kommer i nærheden af dem.

Selv det lille fødselsdagsflag …

2018/12/01/0103.jpg

… er kommet ud i det fri fra sit skjul inde i et skab og dette er det så glad for, at det har taget ikke mindre end to små gaver, der er dekoreret med blomster, med til dagens hovedperson.

Måske indeholder disse små gaver noget, min Skat har ønsket sig, eller også så er det kun noget, som han ifølge flaget mangler. For eksempel var flagets gave for elve år siden et par snørebånd, for ti år siden var det et sæt til purløg bestående af en lille porcelæns krukke, jord samt purløgsfrø, for ni år side var det en DVD, for otte år var det et lille rødt porcelæns hus med indlagt lys med farveskifte, både for syv år siden og for seks år side var det en polystrone lagkage med lys …

2018/12/01/0104.jpg

… for fem år siden var det en mekanisk plysnisse, for fire år var det en solcelle drevet dansende plastik nisse samt en gående plastik pingvin, for tre år siden var det en blank metal nøglering med en lysende gummi Minion samt en lille Minion Surprise figur, forrige år var det en flad lysende plastik figur med “Santa Please Stop Her” og sidste år var det en Blu-Ray, en mat hvid glaskugle, der er dekoreret med hvide glimmer stjerner, der lyser med en farveskiftende LED-pære samt en stående polystrone viking.

Tillykke med fødselsdagen min elskede Skat og tak fordi jeg må være med til at fejrer dig i dag.