Arkiver

Anderov


Hverdagen, Ænder.

I lørdags ringede den ene af vores to faste andepusher ( ham som vi normalt plejer at købe "Anders And & Co." blade med mere af samme slags af ). Han havde fået et nyt hold blade, bøger og hæfter hjem og han spurgte os, om det var noget, som vi kunne tænke os at kigge på. Så derfor besøgte vi ham i eftermiddags.

Vi brugte næste to timer på at kigge hans nye forsyning igennem og det endte med, at vi kom til at bruge ikke mindre end 600,00 kroner hos ham, men så kunne vi også få lov til at tage alt dette her …

2008/08/28/001.jpg

… med os, da vi gik hjemad. Vi indrømmer da også gerne, at når kvaliteten af bladene, bøgerne samt hæfterne er så høj, som det var tilfældet denne gang, prisen er rimelig og når der er mulighed for at få fyldt så mange huller i samlingen, som det var tilfældet denne gang, at så vil det da være fuldstændigt tumpet ikke at slagte sparegrisen og bruge pengene til at benytte sig af hans tilbud.

Nu skal vi så bare lige have sorteret de 119 forskellige "Anders And & Co." blad fra tidsrummet fra og med 1971 samt til og med 1988, de 61 forskellige "Anders And Ekstra" blade fra tidsrummet fra og med 1971 samt til og med 1988, de tre forskellige "Anders And Gavehæfter", de tre forskellige "Lommeænder" og de to forskellige "Lommemus" samt skrive dem ind i vores kartotek over ænder i blad, bog samt hæfte form.

Så nu skal der læses om livet i Andeby og omegn.