Arkiver

Hæklet grydelapper med katte


Hverdagen, Håndarbejde.

Her til aften, imens min Skat sad i sofaen og så et eller andet fra Discovery, sad jeg ved siden af ham, imens jeg monterede de små satin sløjfer, hæklede de sidste afsluttende kanter hele vejen rundt om disse to grydelapper …

2008/08/06/201.jpg

… samt fik hæftet de sidste løse ender. Der er endnu en gang tale om et 100% eget design og jeg har brugt to nøgler hvidt ( farve nummer 01 ) og to nøgler sort ( farve nummer 43 ) "Cotton" ( 100% bomuld ) garn samt to 30 centimeter lange stykker gult ( farve nummer 25 ) smal satin ( 100% polyester ) bånd fra Stof & Stil.

Det tager mig cirka 12:30 timer, at fremstille et par grydelapper som disse. Nu er jeg så bare så heldigt, at jeg nåede at hækle seks hvide og seks sorte bagstykker, imens vi kørte rundt på Sjælland, Møn og Falster i vores sommerferie. Så jeg "mangler" altså kun det rigtigt sjove … nemlig at hækle forstykkerne, montere satinbåndene samt hækle de afsluttende kanter hele vejen rundt om grydelapperne.

🙂

Dette par grydelapper skal sendes til Esbjerg, hvor min Skats fætter, hans kone, deres søn og svigerdatter bor. Sønnen og svigerdatteren skal giftes den 16. august i år og da vi ikke rigtigt kender dem ( sønnen var en lille knægt, sidste gang min Skat så ham, og han har aldrig mødt hans kæreste, hvilket jo så også forklarer, hvorfor jeg ikke har mødt nogle af dem ), så sender vi kun en lille, men til gængæld personlig bryllupsgave til dem. Vi ved, at de har to katte og de fremstiller vel mad til dem selv af og til, så et helt galt valg af gave kan det vel næppe være ?