Arkiver

Solar Rockin Duck


Hverdagen, Ænder.

Man kan nok ikke lige frem påstå, at Wivi og jeg render hinandens døre ned, for det er ved at være et par tre års tid siden, jeg sidste har besøgte hende og det er næsten et halvt års tid siden, hun sidst har besøgt mig, men i dag lykkedes det for at os at ses, da hun ankom ved 9.30 tiden.

🙂

Wivi havde taget en "blomst" i form af denne dejlige Solar Rocking Duck …

2011/11/11/001.jpg

… med til mig og selv om jeg allerede har to af slagsen, da jeg selv har købt en og jeg har fået en af min Skats tante, så kan jeg sangens bruge denne også, for de behøver jo ikke at stå lige ved siden af hinanden og den, jeg fik i dag, vil til at starte med, bliver pakkes ned, så den kan komme frem, hvis en af de andre to går i stykker.

Wivi havde også taget en pakke med 30 fyrfadslys i fem forskellige kønne lilla nuancer med til mig og så havde hun købt denne lyskæde med æg og ællinger …

2011/11/11/002.jpg

… for mig, da jeg ikke var sikker på, at der ville være flere tilbage af dem hos min lokale Netto den mandag, de blev solgt fra, da jeg om formiddagen havde lovet min Skat at tage med ham til lægen på grund af hans forstuvede højre ankel.

Wivi havde også tager disse spændende julegaver til min Skat og mig …

2011/11/11/003.jpg

… samt denne spændende udvidede adventskalender ….

2011/11/11/004.jpg

… eller måske rettere halve pakkekalender med til mig, for der er lige præcist tolv gaver og den allerførste af dem må åbnes allerede torsdag den 1. december.