Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

I dag har vi mest af alt brugt dagen på afslapning samt hygge, for godt nok nåede vi begge to af klare et par af de der helt almindelig praktiske hverdags opgaver i løbet af morgen, hvilket for mit vedkommen dækker over, at jeg blandt andet nåede at sætte vaskemaskinen i gang to gange samt efterfølgende hænge det nyvaskede tøj til tørre på både vingetørrestativet og det vingeløse tørrestativ ude på altanen samt stryge det af tøjet, der bliver pænest, når det bliver strøget, imens det stadigvæk er vådt, hvorefter det blev hængt til eftertørring på det lille tørrestativ på døren ind til soveværelset, men derefter satte min Skat sig rigtigt godt til rette i den ene af vores to sofaer, imens han så søndagens Formel 1 samtidigt med jeg klemte hans ribben, imens jeg hæklede på det igangværende projekt.

Bagefter smurte samt spiste vi vores frokost, hvorefter min Skat kørte til træning og jeg gik dagens lille indkøbstur, hvorunder jeg kom til at foretage årets 25. ups. På vej hjem fra træning havde min Skat nået at handle lidt ind hos Netto på Københavnsvej og da han kom hjem, puttede vi i fællesskab alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, hvorefter han tilberedte vores aftensmad samtidigt med jeg fik strøgte dagens to maskinfulde altså sammenlagt 69 stykker nyvasket tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe samt skuffer.

Da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlede opvask, hvorefter vi satte os foran hver sin computer og nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, for så kan jeg nemlig nå at komme i seng før klokken 22:00 i aften.