Arkiver

Årets 25. ups !


Hverdagen.

Da min Skat var kørt til træning, tog jeg mig sammen til at gå dagens lille indkøbstur og derfor startede jeg med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte diverse reklamer samt skrivelser i containeren til papir samt skraldespanden i den ene af de opstillede containere til dagrenovation. Derfra forsatte jeg langs med vores blog videre ad stamvejen hen til containeren til pap, der lige blev "fordret", før jeg forsatte igennem vores bebyggelse til og derefter ad Køgevej i retning mod Roskildes centrum.

Første stop på turen blev stationen, hvor jeg hentede det nye nummer af Ud & Se, før jeg forsatte ad Hestetorvet hen til Kvickly, hvor jeg købte to kilo friske ærter til kun 17,00 kroner kiloet samt røget hellefisk til kun en rund tyver for 150 gram.

Jeg kom også lige til at foretage årets 25. ups i form af 15 nøgler gult ( farve nummer 5946 ) Jäsbo Garns Baby Pascal ( 100% akryl ) med en løbelængde på 230 meter per 50 gram …

2012/07/09/001.jpg

… der var på tilbud så i stedet for at koste 13,95 kroner per nøgle, fik jeg 12 nøgler for 100,00 kroner eller skrevet på en anden måde, jeg fik de 15 nøgler for kun 124,99 kroner.

Da jeg forlod Kvickly, forsatte jeg ad Algade samt Københavnsvej til Ro´s Torv, hvor jeg først smuttede rundt om H & M, hvor jeg købte en mintgrøn t-shirts med blondebærestykker, der kostede en 79,95 korner, hvorefter jeg handlede ind hos Føtex, der igen i dag kun var leveringsdygtig i halvdelen af de varer, der stod på min huskeseddel og det på trods af at alle varerne er nogle af denne uges tilbud.

Jeg gik hjemad via et villakvarter og da jeg kom hjem, puttede jeg alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før jeg vandede alle vores efterhånden langt fra helt små plantepusser ude på altanen, før jeg satte mig godt til rette i den ene af vores to sofaer, imens jeg læste det nye nummer af Ud & Se.