Arkiver

Sjove viskestykker – Del 3


Hverdagen.

Evi og jeg har igennem et par tre års tid talt om, at vi skulle mødes, vi blev også for længe siden enige om, at det skulle være i Ballerup, da det er sådant cirka rundt regnet halvvejs for begge vedkomme. Desværre er der hver gang, vi har prøvet på at ses, kommet et eller andet i vejen, der har gjort, at den ene af os har måtte melde afbud, men i dag lykkedes det rent faktisk for os og derfor mødtes vi på Ballerup Station ved 10:30 tiden. Vi gik hen til Ballerup Bibliotek, hvor vi fandt et stede, hvor vi kunne sidde og snakke uden af vi var til gene for andre eller vi blev forstyrret af andre.

For cirka halvandet års tid siden havde Netto nogle sjove viskestykker med katte, og da jeg havde svært ved at få fat på et par til mig selv, lovede Evi, at hun ville prøve lykken hos sin lokale Netto, hvor hun rent faktisk fik fat på et sæt af de ønskede viskestykker …

2012/11/14/201.jpg

… til mig og derfor fik jeg i dag endeligt langt om længe betalt min gæld til hende. Det var for øvrigt godt, der ikke var nået at komme renter på beløbet.