Arkiver

Årets 47. ups !


Hverdagen.

Evi og jeg nåede at tale sammen i cirka en halv times tid og så var jeg desværre nødt til at afbryde os, for ellers kunne jeg ikke nå at klare de ting, jeg meget gerne skulle nå at klare, før jeg forsatte til Poul. Da Evi og jeg havde afsluttet vores hyggelige møde samt løst aftalt at det må vi altså gøre en anden gang, gik jeg en runde i Ballerup Centret, hvor jeg startede med at besøge Føtex i håbet om, at jeg måske kunne få fat i den lille kasserolle og eller den grillpande, jeg har lovet at købe for min Skats tante, men det var så desværre bare ikke tilfældet.

Da jeg nåede til Håndarbejdscentret, holdt jeg en kort pause, så jeg lige kunne komme at se lidt på det garn, der lå på butikken tilbudshylder, der står i dens indgangsparti, og dermed kom jeg også til at blive fristet til at købe tre nøgler isblåt ( farve nummer 0053 ) Micro Bamboo ( 50% akryl og 50% bambus ) med en løbelængde på cirka 145 meter per 50 gram …

2012/11/14/301.jpg

… der var sat ned til en rund tier per nøgle. Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvad der skal hækles eller strikkes af det, men måske bliver det et eller andet til Rappe, der stadigvæk ikke har fortalt mig, om den er en and eller en andrik.