Arkiver

Lige et par småting – Del 2


Hverdagen.

Jeg er gået i gang med at rydde op samt især ud i nogle af alle de frygtelige mange meget forskellige ting, jeg har stående i vores to lejede rum hos Shurgard. Jeg er ikke ved at tømme de to omtalte rum, men jeg er ved at prøve på, at de fremover kun skal indehold ting, der på en eller anden måde betyder noget for min Skat og mig.

Da mange af de ting, jeg indtil videre har sorteret frem, stammer fra mine forældre samt mormor, havde jeg lovet Wivi, at hun måtte se om der var noget af det, hun gerne vil have, før jeg giver det videre og da hun havde gjort det, begyndte jeg at pakke de af tingene, der skal gives til genbrug, og selv om der vel egentlig kun er tale om nogle få småting …

2012/11/23/501.jpg

… så fylder de godt nok meget, nu hvor de står i opgangen foran vores hoveddør, imens de venter på, at Solsikkens Sang samt hendes mor skal hente dem.

De fire af de seks plastikposer indeholde diverse former for tomme cellofan- og plastikposer fra madvarer, da Wivi, min Skats tante og jeg samler den slags til Solsikkens Sang, så hun kan fremstille tasker med mere af dem.