Arkiver

Kære kvindelige bilist


Hverdagen.

Ja dig lige præcist dig, der lige har været ved at køre to personer, der kom løbende på fortorvet, ned. Det er altså ikke os, der er nogle hensynsløse idioter, der ikke bør have lov til at færdes i det offentlige rum, men derimod dig, der bør benytte dig af den viden, du erhvervede, da du tog dit kørekort, hvis du ellers har et kørekort, for det tillade jeg mig at sætte spørgsmålstegn ved.

Du havde nemlig så forbandet travlt med at rode med din trendige kombineret ego- og potensforlænger i form af et stykke multifunktionslegetøj, der er forklædt som mobiltelefon, at du ud over at overse to "udkørsel forbudt" skilte også undlod at orientere dig samt overholde din vigepligt, så derfor så du ikke de to, der kom løbende på fortorvet, før du var ved at køre dem ned og i stedet for at prøve på at styre udenom dem samt træde på bilens bremse, så valgt du at skrige hysterisk samt holde begge dine hænder foran din ansigt, så du ikke kom til at se det frygtelige smatteri, du var ved at forårsage.

Det var ikke din skyld, at vi ikke kom noget til og hvis jeg må være 100% ærligt, så er jeg virkelig meget ked af, at det var os og ikke en lastbil med en lige så "dygtigt samt opmærksom" chauffør som dig bag rettet, du kørte ud foran, for så have man kunne nøjes med at feje dine rester op samt anbringe dem i en ligpose, der efterfølgende blev udleveret til dine pårørende.

Så næste gang du anbringer dine dovne bagdel i en bils førersæde, så koncertere dig om at føre bilen og ikke alt mulig samt især umulig andet og slet ikke din mobiltelefon !!!!