Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 45. torsdag og dermed også den 69. hverdag efter vores 23 dage lange samt alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne torsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer, derefter hentede ham mig hos Poul, så vi kunne følges ad hjem. På hjemvejen handlede vi hos Aldi på Søndre Ringvej og da vi kom hjem, løb min Skat 12,2 kilometer, før han tog frokost samt satte sig foran sin computer, og jeg puttede alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads.

For mit vedkommen har det været en atypisk torsdag, for i morges kørte jeg sammen med min Skat, da han kørte til sit arbejde, jeg sad så ved siden af ham i to timers tid, imens jeg hæklede på et helt nyt projekt, hvorefter jeg tog bussen fra Gladsaxe Trafikplads til Herlev Torv og da jeg havde handlet ind hos Fakta på Herlev Torv, hvor jeg kom til at foretage årets 96. ups, gik jeg over til Poul.

Pouls læge kom ved 10:30 tiden og han mener lige som jeg, at Pouls nuværende lejlighed intet absolut intet godt gør for Poul hverken fysisk eller psykisk, så han vil tage kontakt med både hjemmeplejen, hjemmesygeplejen, hjælpemiddelcentralen samt Herlev Kommune og han bed mig om også at tage telefonisk kontakt med både hjemmeplejen og hjemmesygeplejen, da Poul skal have langt mere hjælp i det daglige end jeg kan blive ved med at give ham.

Da lægen var gået, puttede jeg dagrenovation i den relevante container for Poul, handlede ind hos Herlev Apotek for ham samt hjalp ham med at putte alle varerne derfra helt rigtigt på plads, derefter puttede jeg pap og papir i de relevante containere for Poul, handlede ind hos Kirppu på Herlev Torv for mig selv, Føtex i Herlev Bymidte Butikscenter for Poul samt Rema 1000 på Bangs Torv for både Poul og mig selv, da jeg kom til at købe lidt nyt julepynt, hjalp Poul med at putte alle hans varer fra Føtex og Rema 1000 helt rigtigt plads, fugles ad hjem sammen med min Skat samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.