Arkiver

Så kom vinterdækkene på


Hverdagen.

Selv om det i hvert fald ifølge kalenderen stadigvæk er efterår og udendørstemperaturen til al held kun en enkelt gang har været lige omkring samt lidt under frysepunktet om natten, så har metrologerne hos Danmarks metrologiske Institut desværre lovet, at der vil komme sne i løbet af den kommende uges tid, så derfor gik min Skat i gang med at skifte bilens sommerdæk ud med vinterdæk, og i år blev den lille opgave så klaret femten dage tidligere, end den blev klaret sidste år.

Min Skat startede med at løsne møtrikkerne på bilens sommerdæk …

2016/11/06/0201.jpg

… hvorefter han fandt de fire vinterdæk frem fra deres sommerhi i vores garage samt anbringe dem ud fra det sted på bilen, de skulle sidde, hvorefter han anbragte dunkkraften det helt rigtige sted …

2016/11/06/0202.jpg

… så bilen kunne løftes, så han kunne tage sommerdækket af og sætte vinterdækket på samt spænde dets fire møtrikker …

2016/11/06/0203.jpg

… og dette skulle så bare lige gøres tre gange mere. Derefter tjekkede min Skat, om bilen have motorolie nok samt fyldt vintersprinklervæske på den, hvorefter han kørte over på tanken samt puttede luft i de fire vinterdæk og da han kom tilbage, efterspændte han hjulenes møtrikker og så var den opgave også vel overstået.

Så nu er vores lille bil blevet gjort klar til sne samt vinter og lige nu har vi en meget "forkælet" lille bil, der summer af velvære, stående i sin garagen.