Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 52. onsdag og dermed også den femte samt femte sidste dag i vores ni dage lange kombineret jule- og nytårsferie er allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er gået ned, Månen er ved at stå op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne onsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Da vi havde spist vores morgenmad og jeg havde telefonvækket Poul ved 7:00 tiden samt hængt dagens eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet i stuen, kørte vi til Avis på Københavnsvej her i Roskilde, hvor vi lejede en varebil, det vil sige, at vores lille bil blev sående hos Avis, da vi kørte derfra i den lejede bil. Vi startede med at køre til Shurgard, hvor vi brugte de næste tre timers tid på at finde alle de ting, vi igennem de sidste små tretten års tid har opbevaret for Poul i det ene af vores tre lejet rum, hvorefter vi anbragte dem i den lejede bil, før vi kørte til Pouls nye lejlighed.

Vi nåede frem til Pouls nye lejlighed samtidigt med Gurli, Lise Lone og Sabah, og imens Sabah og min Skat tømte den lejede bil samt bagefter hentede de fem reoler, vi tømte i går, fik Gurli, Lise Lone og jeg i fællesskab vasket Pouls nye køkken af samt alt det køkkengrej, der lå i de tre flyttekasser vi havde med fra Shurgard, hvorefter det kom på plads i diverse skabe.

Derefter gik Gurli og Lise Lone over til Pouls gamle lejlighed og Sabah, min Skat og jeg kørte over til den, den næste times tid gik med, at Gurli, Lise Lone og jeg pakkede flyttekasser samt net, som Sabah bar ned ad opgangens trappe, hvorefter min Skat bar dem ud i den lejede bil, da bilen var fyldt op, gik Gurli og Lise Lone hjem og Sabah, min Skat og jeg kørte over til Pouls nye lejlighed, hvor vi anbragte alle tingene, før Sabah gik hjem til sig selv og vi kørte til Avis i Roskilde, hvor vi afleverede den lejede bil samt hentede vores lille bil.

Da vi kom hjem, satte min Skat sig foran sin computer, imens jeg strøg de tyve stykker nyvasket tøj, før de kom på plads i diverse skabe og skuffer.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før vi satte os foran hver sin computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.