Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 52. tirsdag og dermed også den fjerde samt sjette sidste dag i vores ni dage lange kombineret jule- og nytårsferie er allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er gået ned, Månen er ved at stå op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Da vi havde spist vores morgenmad og jeg havde telefonvækket Poul ved 7:00 tiden, kørte vi ind til Avis i Albertslund, hvor vi lejede en Renault Kangoo, det vil sige, at vores lille bil blev sående hos Avis, da vi kørte derfra i den lejede bil. Vi startede med at køre til Bauhaus i Glostrup, hvor vi købte to ruller store sorte affaldsposer samt tyve Junior flyttekasser, hvorefter vi kørte ind til Poul, hvor vi mødtes med Sabah.

De næste syv timers tid gik med dels at flytte de ting, jeg nåede at pakke for Poul i onsdags samt tømme Pouls fem reoler, hvilket vil sige, at jeg puttede alt deres indhold ned i stofnet fra Flying Tiger Copenhagen, hvorefter Sabah bar nettene ned ad opgangens trappe, hvorefter min Skat bar dem ud i den lejede bil, hver gang bilen var fyldt op, kørte min Skat og jeg over til Pouls nye lejlighed, hvor min Skat bar de fyldte net ind i den og jeg tømte dem samt anbragte deres indhold på gulvet i soveværelset, imens Sabah blev hos Poul samt støvsugede de ting, der skulle pakkes ned i nettene, når min Skat og jeg kom tilbage med dem.

Jeg ved ikke, hvor mange bilfulde vi nåede at flytte i dag, men deres indhold fylder totredjedele af gulvet i Pouls nye lejligheds soveværelset samt en tredjedel af gulvet i stuen.

Vi afleverede den lejede bil hos Avis i Albertslund ved 16:30 tiden og derefter kørte vi hjem. Da vi kom hjem, løb min Skat sin helt normale tirsdagstur, imens jeg ordende nogle få praktisk opgaver.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før vi satte os foran hver sin computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.